MARANKİ ŞEKER HASTALIĞI

7 Eylül 2008 Pazar PROF DR AHMET MARANKİ ŞEKER HASTALARI (DiYABET) İÇİN ÖNERİLERİ
-Aslan pencesi.Arpa çimi, yulaf, kereviz tohumu, okaliptus yaprağı, ceviz yaprağı, keçi sakalı, dulavrat otu, zeytin yaprağı, adaçayı, yaban merkezi, bitkilerin çaylarından günde 3-4 bardak içilir.
- Karahindiba,ceviz yaprağı ile kaynatılıp içilmeye devam edilirse kandaki şekeri düşürür.
- Yabani hindiba kökü zeytinyağı ile kaynatılıp içilmeye devam edilirse kandaki şekeri düşürür.
- Lahana,tere,marul,turp,domates ve patlıcan gibi sebzelerin de şekeri düşürücü özelliği vardır
KAYNAK:maranki.com

0 yorum:

Bunları Okudunuz mu ?;