Cilt Güzelliği için Argan Yağı

16 Mart 2012 Cuma Çağla şikel'in kullandığı ve övgüler yağdırdığı argan yağının cilt için çok faydalı olduğu cildi besleyip gençleştirdiği açıklandı.
Sadece Fas’ın güney batısında bulunan organik Argan Yağ; yaşlanmayı önleyici, besleyici ve tedavi edici özellikleri olması nedeniyle yüzyıllar boyunca Berber Kavmi kadınlarının güzellik sırrı olmuştur. Argan Yağı doğal ve etkili bir biçimde yaşlanmaya ve cilt kuruluğuna karşı savaşmaktadır. Kuru saçların nemlendirilmesinde etkin sonuçlar verir.
İçeriğinde zengin oranda Omega 9, Omega 6, E vitamini ve Steroller barındıran bu Mucizevî Yağ Cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlar, yaşlanmayı geciktirir (anti-aging). Cildi besleyici ve tedavi edici özellikleri vardır. Gençleştiri etkisinin yanısıra, saçların nemlendirilmesinde ve bakımında etkileyici sonuçlar verir.
Argan Yağı %100 doğaldır. Cilt, saç ve tırnak için çok faydalıdır. Kuru ciltli insanlar için eşsiz bir çözüm olmasının yanı sıra yağlı ciltli kişiler için de ciltte ve saçlı derideki yağ bezesi oluşumunu önlemesi bakımından faydalıdır.
Argan Yağı cilde muhteşem derecede canlılık kazandırmaktadır. Bu güzellik sırrının etkinliği yüzyıllar boyunca kanıtlanmıştır ve bugün de geçerliliğini korumaktadır.

0 yorum:

Bunları Okudunuz mu ?;