AHMET MARANKİ KANSERDEN KORUNMANIN YOLLARI
5 Kasım 2008 Çarşamba
Prof. Dr.Ahmet Maranki çağımızın hastalığı kanserden korunmanın yolların açıkladı.
Kanserden Korunmak için ve Sağlıklı Yaşamak için Marankiden Öneriler
-Öncelikle konsantire yiyecek ve içeceklerden uzak durmalıyız
-salam sosis gibi şarküteri ürünleri tüketmeyin.
-Hibrit tohumu.yla üretilmiş sebze ve meyvelerden uzak durun,Mevsiminde yetişen ürünler tüketin.
-Beyaz ekmet tüketiminden sakının bunun yerine kepek ekmeği buğday ekmeği yada halk ekmeği tüketin
-Tavuk ve et alırken dikatli olun şişirilmiş olanlardan sakının tanınmış markaları terçih edin.-Oğlak eti keçi peyniri sütü terçih edin keçinin kılından bile zarar gelmez.
-Kızartmalardan ve fasfood yiyeceklerinden uzaklaşın.
-Kefir tükedin keçi sütünden yapıldığı için çok sağıklıdır,
Daha sonra ise kesinlikle bu yiyecekleri evimizde bulundurmalıyız...
Defne yaprağı ,ısırgan otu,ada çayı,yeşil çay,zencefil,zeytin,incir,brokoli,soya fasülyesi,kefir,zeytin yağı,sarı kantaron,kimyon,kapari kaparinin kanser hastaları için çok önemli olduğunu belirten maranki kanser hastaralı için tronbositin çok önemli olduğunu ve kaparininde mükemmel bir tronbosit oluşumunda etkili olduğunu açıkladı...
maranki.com
Kanserden Korunmak için ve Sağlıklı Yaşamak için Marankiden Öneriler
-Öncelikle konsantire yiyecek ve içeceklerden uzak durmalıyız
-salam sosis gibi şarküteri ürünleri tüketmeyin.
-Hibrit tohumu.yla üretilmiş sebze ve meyvelerden uzak durun,Mevsiminde yetişen ürünler tüketin.
-Beyaz ekmet tüketiminden sakının bunun yerine kepek ekmeği buğday ekmeği yada halk ekmeği tüketin
-Tavuk ve et alırken dikatli olun şişirilmiş olanlardan sakının tanınmış markaları terçih edin.-Oğlak eti keçi peyniri sütü terçih edin keçinin kılından bile zarar gelmez.
-Kızartmalardan ve fasfood yiyeceklerinden uzaklaşın.
-Kefir tükedin keçi sütünden yapıldığı için çok sağıklıdır,
Daha sonra ise kesinlikle bu yiyecekleri evimizde bulundurmalıyız...
Defne yaprağı ,ısırgan otu,ada çayı,yeşil çay,zencefil,zeytin,incir,brokoli,soya fasülyesi,kefir,zeytin yağı,sarı kantaron,kimyon,kapari kaparinin kanser hastaları için çok önemli olduğunu belirten maranki kanser hastaralı için tronbositin çok önemli olduğunu ve kaparininde mükemmel bir tronbosit oluşumunda etkili olduğunu açıkladı...
maranki.com
Gönderen gizem zaman: 23:45
Etiketler: Ahmet Maranki, kanser, sağlık
Bunları Okudunuz mu ?;
-
Zeytinyağının faydaları saymakla bitmez *Çocukların beyin gelişimini ve kemiklerinin güçlenmesini hızlandırır. Başta E vitamini olmak üzer...
-
Kabak çekirdeği kelimenin tam anlamıyla çebinizdeki doktor - Lifi bol bir sebze olan kabak, bağırsakları tembel olanlar için tercih edilmes...
-
Elma Sirkesi'nin mucizevi özellikleri arasında zayıflatma etkisi de bulunuyor . Elma Sirkesi * Cilt rahatsızlıkları, yaralanma, güneş y...
-
Prof.Dr.Ahmet Maranki Saç dökülmesini önleyen yeni saçların çıkmasını sağlayan şifalı yağlardan hazırladığı karışımın tarifini verdi. Saç d...
-
CİLT Cildin rengini melanin belirliyor. Mesela çiller, melaninin bazı bölgelerde yoğunlaş- masından kaynaklanıyor. Yine aynı şekilde - Havuç...
-
E rkan Şamcı'nın Gülben Ergenin programı ''Gülben''de tarifini verdiği özellikle küçük çocuğu olanların,astım hastalığ...
-
ŞALGAM Hafif acımsı-tatlımsı kökleri sebze olarak yenilen Şalgam'ı veren bitkisi, Turpgiller'dendir. 50-120 cm. kadar boylanabilen ...
-
6000 yıl kadar önce Güney Amerika'daki And Dağları bölgesi yerlileri tarafından yetiştirildiği ve tüketildiği saptanan mısır bitkisinin ...
-
Unutkanlığı dert etmeyin Zihin yorgunluğunu yenmek ve yüksek zekaya sahip olmakta beslenme çok önemli rol oynuyor. Ancak, şifalı bitkilerin ...
-
Atv ekranında her gün ilgi ile izlediğimiz Zahide İle Yetiş hayata programında Diyetisyen Berrin Yiğit kilo sorunu olanlar için hem doyur...
0 yorum:
Yorum Gönder