Dr Gürkan Kubilay Yağ Yakıcı Solusıtan Toz

30 Aralık 2012 Pazar

Dr.Gürkan Kubilay ,Alişan ve Ayşe Özyılmazer'in sunduğu Star Tv ekranındaki programında kilo ile başı dertte olanlar için  çok önemli kilo alımını önleyen yağ emici  ilacın ismini açıkladı…

Gürkan Kubilay programda yağ emici özelliğe sahip  solusitan ‘nın tanıtımı yaptı .Bir bardak suyun içine solusitan  koyup üzerine yağ ekledi ve yağların hemen suyun dibine çöktüğü gözlendi .Solusitan  kullanıldıktan sonra yemek yenildiği zaman vücud hiç bir şekilde yağ tutmuyor idrar yoluyla bütün yağlar atılıyor.Bu şekilde yiyerek diyet yapmadan vücunuzdaki göbek ve basen ve bacaklardaki yağlardan kısa sürede kurtuluyorsunuz…
Solusıtan Nedir?


Solusitan tıpkı bir sünger gibi yağ moleküllerini yemeğinizden emer. Yağla beraber, SOLUSITAN bir kütle oluşturur. Bu doğal fiber bileşen, vücudunuz tarafından sindirilmez! Normalde göbek bölgeniz, kalçalarınız ya da baldırlarınızda depolanacak olan yağ ile birlikte vücudunuzdan doğal yollarla atılır.

LineaTabs, daha önce kullandığınız zayıflama ve kilo kontrolü ürünlerinden tamamen farklıdır. LineaTabs ile eski yöntemlerdeki gibi ayrı ayrı alışveriş listeleri hazırlamak, kalori hesaplamak ve fazla kilolarınız yüzünden kendinizi kötü hissetmek gibi sorunlara veda edeceksiniz.

Şimdi LineaTabs ile suçluluk duygusu olmadan yemeğinizin keyfini çıkarma zamanı! Avrupa’da sağlıklı zayıflama ve doğru kiloda kalmanın en akıllı ve modern yolu olarak kabul edilen Lineatabs’ın, günlük öğünlerinizden yağı güvenlice çıkardığı klinik araştırmalarla da kanıtlanmıştır.

Öğünleriniz ile kullandığınızda sizin de hayret edeceğinizi garanti ediyoruz! Lineatabs’a bir kez alıştıktan sonra onsuz dışarıya çıkamayacaksınız.

Çantanıza kolayca sığan, pratik, hayatı kolaylaştıran yeni lifestyle ürününüz Lineatabs ile kilo almadan yemek yemenin keyfini yaşayacaksınız.

Bunları Okudunuz mu ?;