DR.GÜRKAN KUBİLAY OZON NEDİR

12 Kasım 2008 Çarşamba Dr.Gürkan Kubilay zayıflamak isteyen hastalarına ozon destekli zayıflama programları uygulayarak çok iyi sonuçlar aldığını açıkladı.ve ozonun zadece zayıflamada değil bir çok hastalıkta etkili olduğunu belirtti.
OZON NEDİR
Ozon üç oksijen atomundan oluşan bir kimyasal bileşiktir (O3). İki atomlu normal atmosferik oksijenin (O2) çok yüksek enerji taşıyan bir şeklidir. Böylece bu iki çeşit molekülün yapıları birbirinden aşağıdaki gibi farklıdır:
O3 oda sıcaklığında renksiz, karakteristik kokusu olan bir gazdır. (fırtınalı havalardan sonra, yüksek yerlerde veya deniz kıyısında hissedilir). İsmi Yunanca "koklamak" manasına gelen ozein’den gelir. Alman kimyacı Christian Friedrich Schönbein (1799-1868) tarafından 1840 yılında keşfedildi. Zemin seviyelerine yakın yerlerde 10 milyon hava partikülü başına bir partikül O3 (= 0.1 ppm = 200 µg/m³) konsantrasyonlarında duman şeklinde bulunur. 2000 metre yükseklikte, çok daha azalarak 0.03 - 0.04 ppm seviyelerine düşer.
Çok güçlü okside etme ve çok etkili dezenfekte etme özelliği sayesinde , Dünya çapında içme suyu sağlayan arıtma tesislerinde mikrop öldürücü olarak kullanılır.
gürkankubilay.com

Dr.Gürkan Kubilay Ozonun faydaları

0 yorum:

Bunları Okudunuz mu ?;